Αρχική Προτάσεις Αγοράς Playmobil στα γεύματα Junior της Goody's

Playmobil στα γεύματα Junior της Goody's

Έως τις 21 Απριλίου, σε όλα τα εστιατόρια Goody’s με κάθε αγορά γεύματος Junior οι μικροί φίλοι αποκτούν μία συλλεκτική φιγούρα Playmobil από μία συλλογή οχτώ διαφορετικών προτάσεων με θέματα την Αστυνομία ή το Νοσοκομείο. Παράλληλα μετά από κλήρωση, οι καταναλωτές μπορούν να διεκδικήσουν πλούσια συναρπαστικά δώρα Playmobil.
Πέρα από τα διασκεδαστικά παιχνίδια, το Junior της Goody’s δημιούργησε ένα ειδικό έντυπο που περιλαμβάνει ενημερωτικές συμβουλές τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς τους, για την πρόληψη ατυχημάτων μέσα στο σπίτι και την ασφάλεια στο δρόμο, το παιχνίδι ή το σχολείο. Το δημιουργικό και χρήσιμο αυτό έντυπο, γραμμένο με διασκεδαστικό τρόπο, προσφέρεται στα παιδιά που επιλέγουν το menu Junior, όπου μαζί με το αγαπημένο τους παιχνίδι Playmobil, θα απολαμβάνουν το γεύμα τους, μαθαίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για μια πιο ασφαλή καθημερινότητα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.