Αρχική Νέα Playmobil FunPark: Ένα μαγευτικό ταξίδι στα παιδικά όνειρα

Playmobil FunPark: Ένα μαγευτικό ταξίδι στα παιδικά όνειρα

Είστε έτοιμοι για παιχνίδι; Απίθανο παιχνίδι, με τις αγαπημένες φιγούρες των Playmobil που θα συναντήσουμε στο δικό τους χώρο. Το Playmobil FunPark είναι ένας μοναδικός χώρος διασκέδασης με δημιουργικό παιχνίδι, ειδικά διαμορφωμένος για ηλικίες από 18 μηνών έως 12 ετών, όπου τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας και να ανακαλύψουν το χθες και το σήμερα μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα Playmobil. Στο Playmobil FunPark τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο των Playmobil, θα παίξουν και θα δημιουργήσουν μαζί σας. Γι’ αυτό, πετάξτε για λίγο τη σοβαρότητα που αρμόζει στην ηλικία σας και γίνετε παιδιά μαζί με τα παιδιά σας. Μπροστά στα μάτια σας θα ξετυλιχτεί ένας μαγευτικός κόσμος με φιγούρες Playmobil σε ανθρώπινο μέγεθος, ολόκληρες μεσαιωνικές πόλεις, κάστρα και ιππότες, μοντέρνα σπίτια, πειρατές και τηλεκατευθυνόμενα οχήματα Playmobil σε ξεχωριστό έκθεμα.

Κι ακόμη
Οι λάτρεις των Playmobil θα βρουν στο Playmobil FunStore την πλήρη ποικιλία κωδικών, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών Playmobil, για να συμπληρώσουν τη δική τους συλλογή και να τελειοποιήσουν τα αριστουργήματα που έχουν δημιουργήσει. Ακόμα θα βρουν προσφορές σε κωδικούς περασμένων ετών.

Όσο τα παιδιά παίζουν, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στο Coffee Corner του FunPark. Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται σε κανένα εσωτερικό χώρο.

Playmobil FunPark: Μάτσα 9, Κ. Κηφισιά
τηλ. 210-80.000.18
e-mail: info@playmobil.gr
www.playmobil.gr

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Πέμπτη 10:00 – 20:00
Παρασκευή - Σάββατο 10:00 –21:00
Κυριακή 10:00-20:30


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.