Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς θα καταφέρετε να μη χυθεί και να μη καεί το γάλα όταν το ζεσταίνετε

Πώς θα καταφέρετε να μη χυθεί και να μη καεί το γάλα όταν το ζεσταίνετε

b101-bancream2

Καταρχήν θα πρέπει να βάλετε το γάλα σε μία φαρδιά, ψηλή κατσαρόλα με χοντρό πάτο.

Το γάλα να φτάνει περίπου στη μέση του σκεύους ώστε να μη χυθεί όσο κι αν φουσκώσει.

Αφού ανάψετε το μάτι, φροντίστε να παρακολουθείτε την θερμοκρασία και να αποσύρετε την κατσαρόλα απ’ το μάτι, λίγο πριν αρχίσει ο βρασμός.

Χρησιμοποιώντας ψηλή κατσαρόλα, έχετε το περιθώριο να αντιδράσετε έστω και με καθυστέρηση, και να αποσύρετε την κατσαρόλα απ’ τη φωτιά, ακόμη και όταν το γάλα έχει αρχίσει να φουσκώνει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.