Αρχική InfoTeens Νέα Public: Απόκτησε μεταχειρισμένα games μισοτιμής (έως τις 14/7)

Public: Απόκτησε μεταχειρισμένα games μισοτιμής (έως τις 14/7)

Εδώ και λίγ καιρό τα καταστήματα Public παρέχουν στους επισκέπτες τους την υπηρεσία Used Games προσφέροντάς τους χρήστες τη δυνατότητα να επιστρέψουν τα παλιά τους games και να αγοράσουν νέα ή άλλα μεταχειρισμένα σε προσιτές τιμές. Αυτές τις μέρες, δε, έως και τις 14 Ιουλίου, σε όλα τα καταστήματα Public οι φίλοι και οι φίλες του gaming έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μεταχειρισμένους τίτλους με έκπτωση της τάξης του 50% . Σημειώνεται πως η διαρκώς εμπλουτιζόμενη λίστα από games που προσφέρουν τα Public αριθμεί περισσότερους από 2.500 τίτλους, οπότε είναι πρακτικά βέβαιο όχι μόνο πως κάθε φίλος ή φίλη θα βρει ανάμεσα σε αυτούς κάποιους της αρεσκείας του. Για να μην αναφέρουμε πόσες είναι οι πιθανότητες να βρίσκονται εκεί πολλά... cult, μικρότερης αρχικής εμπορικής επιτυχίας αλλά αληθινά ΑΑΑ games-"διαμαντάκια"!

Υπενθυμίζεται πως με την υπηρεσία Used Games των Public ο καταναλωτής μπορεί να αξιοποιήσει το ποσό που αντιστοιχεί στα games που ο ίδιος επιστρέφει, όχι μόνο για να αγοράσει παλαιότερα μεταχειρισμένα games, αλλά και ολοκαίνουργια. Όλα τα μεταχειρισμένα games που μεταπωλούν τα Public συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 90 ημερών και η υπηρεσία καλύπτει όλα τα φορμά Playstation 2, Playstation 3, PSP, PS Vita, Xbox 360, Nintendo DS/3DS και Wii. Ε, δεν χρειάζεται πολλή σκέψη: μια ματιά στο ράφι με τα σκονισμένα games που δεν πρόκειται να ξαναπαίξεις, μια βόλτα από τα Public κι επιστροφή για να παίξεις κάτι καινούργιο. Απλό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.