Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Public Book Face: Νέα διαδυκτιακή κοινότητα για το βιβλίο

Public Book Face: Νέα διαδυκτιακή κοινότητα για το βιβλίο

Τα καταστήματα Public δημιούργησαν το Public Book Face, μία καινοτόμο διαδικτυακή κοινότητα για το βιβλίο που υλοποιείται με αφορμή την εκστρατεία για το βιβλίο 2011.

Η εφαρμογή φιλοξενείται σε ειδική σελίδα στο Facebook και στοχεύει να αποτελέσει σημείο συνάντησης των φίλων του βιβλίου. Η καινοτομία της έγκειται στις διευρυμένες εφαρμογές που μπορεί κανείς να βρει σε σχέση με μία συνηθισμένη σελίδα Facebook.

Συγκεκριμένα, στο Public Book Face οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δουν τις εξής ενότητες :
*«Βιβλιοθήκη» με 150.000 τίτλους βιβλίων που συνεχώς ανανεώνονται
*«Ράφι» όπου ο αναγνώστης διαμορφώνει το δικό του ψηφιακό ράφι επιλέγοντας από τα βιβλία της βιβλιοθήκης
*«Φίλοι της εκστρατείας» όπου μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με συγγραφείς και δημιουργούς, να μάθει για το έργο τους και να διαβάσει τα δικά τους αποφθέγματα για το βιβλίο.

Επιπλέον υπάρχουν οι ενότητες «Διαγωνισμοί» και «Ψηφοφορίες» καθώς και «Συζητήσεις» όπου ο αναγνώστης μπορεί να προτείνει θέματα προς συζήτηση, να συμμετάσχει ή να καλέσει άλλους σε συμμετοχή, το «Top 10», με τα βιβλία με τις υψηλότερες πωλήσεις, και τέλος η ενότητα «Βιβλιο-ρήσεις».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.