Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια «Rewind στο μέλλον» προτείνει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (21-22/9)

«Rewind στο μέλλον» προτείνει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (21-22/9)

Οι νέοι κοιτούν πίσω και προχωρούν μπροστά. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη «ξανακοιτάει» το ρεπερτόριο του Σταύρου Ξαρχάκου και ο Vassilikos το ρεπερτόριο του Βασίλη Τσιτσάνη.

Την Παρασκευή 21/9, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας διασκευάζει Σταύρο Ξαρχάκο και το Σάββατο 22/9, ο Vassilikos μας ξανασυστήνει το ρεπερτόριο του Βασίλη Τσιτσάνη.
Δύο από τους σημαντικότερους εκφραστές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση/ πρόκληση να διασκευάσουν δύο κλασικούς συνθέτες με μεγάλη ιστορία και πλούσιο ρεπερτόριο. Το αποτέλεσμα του εγχειρήματος θα το παρακολουθήσουμε στις συναυλίες που συνδιοργανώνουν tospirto.net και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Τραγούδια γνωστά, τραγούδια που οι δύο ερμηνευτές αγαπούν ιδιαιτέρως και θα μας τα παρουσιάσουν έτσι όπως τα αντιλαμβάνονται σήμερα. Κάθε συναυλία θα έχει και τους δικούς της guest τραγουδιστές. Στη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη θα συμμετέχει ο Σταμάτης Κόκοτας, καλλιτέχνης με αξέχαστες πρώτες ερμηνείες τραγουδιών του Ξαρχάκου από τα μέσα της δεκαετία του '60. (21/9). Ενώ στη δεύτερη θα εμφανισθούν προσκεκλημένοι δύο η Ελένη Τσαλιγόπουλου και ο Λάκης Παπαδόπουλος.(22/9).

Info

21 Σεπτεμβρίου 2012
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333
Ελεονώρα Ζουγανέλη Ώρα έναρξης: 21.00. Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ πόρτα. Η προπώληση ξεκινάει 22 Αυγούστου.

22 Σεπτεμβρίου 2012
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333
Vassilikos Ώρα έναρξης: 21.00. Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ πόρτα. Η προπώληση ξεκινάει 22 Αυγούστου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.