Αρχική Προτάσεις Αγοράς Safebebe.gr: Πρωτοποριακές υπηρεσίες παιδικής ασφάλειας

Safebebe.gr: Πρωτοποριακές υπηρεσίες παιδικής ασφάλειας

Εσείς γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό παιδικών ατυχημάτων λαμβάνουν χώρα εντός του σπιτιού; Έχετε εξασφαλίσει ότι το παιδάκι σας μπορεί να κινείται και να παίζει άνετα στους χώρους του σπιτιού χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα;
Το ηλεκτρονικό κατάστημα safebebe.gr  παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν σκοπό να μειώσουν την πιθανότητα συμβεί ένα παιδικό ατύχημα, και ταυτόχρονα να μειωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού αν το ατύχημα τελικά συμβεί. Η Safebebe αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό και την υλοποίηση babyproofing κάθε χώρου. Αυτός ο χώρος μπορεί να είναι το σπίτι σας, το εξοχικό, καμπίνες σκάφους, ακόμη και ο παιδικός σταθμός ή δωμάτια ξενοδοχείων κλπ.

Το babyproofing είναι η διαδικασία αναβάθμισης της ασφάλειας ενός χώρου, έναντι παιδικών τραυματισμών. Οι υπηρεσίες του καταστήματος καλύπτουν όλο το φάσμα των babyproofing αναγκών, από συμβουλευτική, προμήθεια υλικών, εγκατάσταση από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, συντήρηση, και τεχνική υποστήριξη κάθε είδους.
Όπως υποστηρίζουν πολλοί παιδοψυχολόγοι και παιδαγωγοί, τα μικροατυχήματα είναι μέρος της υγιούς ανάπτυξης και "εκπαίδευσης" του παιδιού στη ζωή. Γι΄ αυτό το λόγο στη safebebe ο στόχος είναι ο περιορισμός των αρνητικών επιπτώσεων που μπορεί να έχουν τέτοια ατυχήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το babyproofing δεν αποτελεί μέτρο εξάλειψης ή αποκλεισμού τραυματισμών, αλλά είναι επέμβαση περιορισμού τραυματισμών και των συνεπειών τους και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποκατάστατο της γονικής παρακολούθησης και αυτών που έχουν την ευθύνη της μέριμνας και εποπτείας των παιδιών.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα και δείτε πώς μπορείτε να εξοπλίσετε το χώρο σας για την ασφάλεια του παιδιού σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.