Αρχική Βιβλία Savoir Vivre για παιδιά

Savoir Vivre για παιδιά


"Τι λέμε, παιδί μου, όταν μας δίνουν κάτι;" Μια από τις πλέον γνώριμες φράσεις των γονιών προς τα παιδιά τους όταν τα τελευταία λαμβάνουν κάτι. Και επειδή οι καλοί τρόποι ενός παιδιού δεν περιορίζονται σε ένα "ευχαριστώ", "παρακαλώ" και "χαίρετε", το βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη "Savoir Vivre για παιδιά" είναι ένα πολύτιμο εγχειρίδιο, που θα βοηθήσει τα βλαστάρια μας να γίνουν οι μικροί κύριοι και κυρίες που ονειρευόμαστε.
Όπως σημειώνει στον πρόλογο ο συγγραφέας, «δεν υπάρχει ένας ενιαίος τρόπος ανατροφής των παιδιών, διότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και κάθε γονεύς επίσης. Μπορούμε όμως να συγκεντρώσουμε μία σειρά από κοινώς αποδεκτούς κανόνες».

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνεται ένα σύνολο συμβουλών προς τα παιδιά, με γνώμονα την καθαριότητα, τη σωστή συμπεριφορά, την ασφάλεια κ.λπ. Τα κείμενα είναι σύντομα, γραμμένα σε απλή γλώσσα, και βασίζονται στη λογική «τι κάνουμε, τι δεν κάνουμε και γιατί». Το υλικό συνοδεύεται από ευφάνταστη, ολοσέλιδη εικονογράφηση του Αντωνάκη Χριστοδούλου, με απεικόνιση του σωστού και του λάθους, ώστε το περιεχόμενο να μπορεί να αφομοιώνεται εύκολα από τον παιδικό νου.

Συγγραφέας: Ζαμπούνης Χρήστος Κ.

Εκδότης: Φερενίκη

Έτος έκδοσης: 2010

ISBN: 960-9513-02-6

Σελίδες: 88

Κατηγορίες: Εθιμοτυπία


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.