Αρχική InfoTeens Sports Select iBall: Η νέα έξυπνη μπάλα της FIFA

Select iBall: Η νέα έξυπνη μπάλα της FIFA

Μια μπάλα που ακολουθεί τα τελευταία τεχνολογικά πρότυπα λάνσαρε πριν απο λίγες ημέρες η FIFA, με στόχο τη μείωση των αμφισβητούμενων φάσεων στους αγώνες. Η Select iBall είναι η πρώτη έξυπνη μπάλα ποδοσφαίρου που έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ειδοποιεί τους διαιτητές στην περίπτωση που περάσει την γραμμή της εστίας. Η FIFA διεξήγαγε πολλές δοκιμές της μπάλας κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών και πλέον η έξυπνη μπάλα βρίσκεται στο τελικό της στάδιο στο οποίο καλείται να δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα της κατά την διάρκεια επαγγελματικών αγώνων ποδοσφαίρου.

Κάτω από το δέρμα της iBall έχει τοποθετηθεί ένα χάλκινο πλέγμα το οποίο λειτουργεί ως σένσορας δίνοντας της την δυνατότητα να επικοινωνεί με ένα σύνολο κεραιών που έχουν ενσωματωθεί στο πλαίσιο της εστίας. Με αυτόν τον τρόπο μόλις η μπάλα (ολόκληρη) περάσει την γραμμή της εστίας, το σύστημα θα στέλνει ειδοποίηση στο ρολόι του διαιτητή έχοντας σαν αποτέλεσμα την αποφυγή λανθασμένων αποφάσεων κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ας παρακολουθήσουμε στο video που ακολουθεί τον τρόπο λειτουργίας της Select iBall.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.