Αρχική Νέα "Skype in the Classroom" για τους μαθητές!

"Skype in the Classroom" για τους μαθητές!

Είναι ευρέως διαδεδομένη μέθοδος επικοινωνίας ανάμεσα στους νέους και σε όσους βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά. Πλέον, αποτελεί και ένα σημαντικό εργαλείο μάθησης αφού τουλάχιστον 7.000 δάσκαλοι και καθηγητές σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Skype, την υπηρεσία δωρεάν βιντεοκλήσεων μέσω του Διαδικτύου, προκειμένου να συνδεθούν με τις αίθουσες άλλων σχολείων, να προσκαλέσουν καθηγητές από άλλες χώρες χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν και να μεταφέρουν τους μαθητές τους σε εικονικές εκδρομές πολιτιστικού χαρακτήρα.

Για τον λόγο αυτό η εταιρεία λανσάρισε μια νέα υπηρεσία το Skype in the Classroom. Με τη χρήση της πλατφόρμας αυτής οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δημιουργήσουν ιστοσελίδες όπου καταγράφονται τα εκπαιδευτικά τους ενδιαφέροντα και να επικοινωνήσουν με άλλους καθηγητές σε ολόκληρο τον κόσμο προκειμένου να συνεργαστούν μαζί τους κάνοντας το μάθημά τους ακόμα πιο ελκυστικό για τους μαθητές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.