Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Son-X Octavia: Το παιχνίδι που σε επιβραβεύει όταν αθλείσαι

Son-X Octavia: Το παιχνίδι που σε επιβραβεύει όταν αθλείσαι

Η παιδική παχυσαρκία αποτελεί δυστυχώς παγκόσμια μάστιγα καθώς παρατηρείται συνεχής αύξηση του ποσοστού των παχύσαρκων παιδιών. Θεωρείται μάλιστα από τους επιστήμονες ως η ταχέως εξελισσόμενη ασθένεια του αιώνα που πλήττει παιδιά και εφήβους κάθε ηλικίας και φύλου. Σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει γονείς και ειδικούς αλλά και να ωθήσει τα παιδιά να ασκηθούν με τρόπο διασκεδαστικό και όχι σαν μια καταναγκαστική δραστηριότητα, η εταιρεία παιχνιδιών Hags λάνσαρε το παιχνίδι Son-X Octavia.

Ακολουθώντας τη λογική "Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο", το νέο παιχνίδι- gadget γυμναστικής εγκαινιάζει το μέλλον της αθλητικής τεχνολογίας. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ασύρματη διαδραστική συσκευή ήχου που λειτουργεί με την βοήθεια της ηλιακής ενέργειας και η οποία προσαρτάται στα άκρα της συμβατικής κούνιας που υπάρχει σε παιδικές χαρές και σχολεία. Όταν τα παιδιά που κάνουν κούνια φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο ύψος, από το ηχείο του παιχνιδιού ακούγεται ένα δυνατό χειροκρότημα επιβράβευσης που τα ενθαρρύνει να συνεχίσουν για ακόμη καλύτερη επίδοση. Η συσκευή έχει αποθηκευμένες στη μνήμη της, τρεις σκάλες διαβαθμισμένης δυσκολίας ούτως ώστε κάθε φορά το παιδί να ενθαρρύνεται προοδευτικά να αυξήσει το ρυθμό και την ένταση της άσκησης του.

Το Son-X Octavia έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του για τα σχολεία της Ευρώπης τυγχάνοντας της αποδοχής των μαθητών που βρήκαν έναν έξυπνο και πάνω απ' όλα διασκεδάστικό τρόπο να γυμναστούν, συνδυάζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι με την άσκηση. Αναμένουμε να το δούμε και στα δικά μας σχολεία καθώς το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας πλήττει τα ελληνόπουλα και ο δρόμος της επιστροφής φαντάζει δύσκολος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.