Αρχική InfoMommy Υγεία Street Campaign: Αλλάξτε αντίληψη, δώστε ελπίδα αντιμετωπίζοντας τις ψυχικές ασθένειες

Street Campaign: Αλλάξτε αντίληψη, δώστε ελπίδα αντιμετωπίζοντας τις ψυχικές ασθένειες

Πάρε θέση στη μάχη κατά της άγνοιας και της προκατάληψης. Ενημερώσου και ζήτα βοήθεια για εσένα ή τους άλλους.

Ο ψυχολόγος Πάτροκλος Παπαδάκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας το Σάββατο στις 6/10/2012 από τις 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. θα βρίσκεται στην Ελ. Βενιζέλου 138, στην Καλλιθέα, για να σε ενημερώσει για τα ψυχικά προβλήματα, που όλοι ίσως έρθουμε αντιμέτωποι κάποια στιγμή στη ζωή μας, όπως κρίσεις πανικού, άγχος, κατάθλιψη και τι μπορείς να κάνεις για σένα, τον φίλο ή τη φίλη σου, τον συνάδελφο, τον άνθρωπό σου, τον συγγενή σου. Επίσης, θα σε συμβουλεύει για το πως να αντιμετωπίζεις, χωρίς φόβο και προκατάληψη, τους ψυχικά ασθενείς, ανθρώπους που πραγματικά νοσούν και δεν είναι περίεργοι, ιδιότροποι ή “τρελοί”.

Αν πιστεύεις ότι αντιμετωπίζεις κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες ή διαταραχές, έχεις κάποιο σοβαρό ψυχικό πρόβλημα μην το αφήσεις να “περάσει μόνο του”. Πάρε την ευθύνη της ψυχικής υγείας στα χέρια σου και απευθύνσου σε έναν ειδικό. Είναι μια πράξη ευθύνης για τον εαυτό σου και τους άλλους.

Πάτροκλος Παπαδάκης,
Ψυχολόγος
2109564594 & 69444972063
http://www.psychologos-papadakis.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.