Αρχική Νέα Summer Camp... προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy

Summer Camp... προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy

"Summer time and life is… So Easy!". Ναι, ναι, το καλοκαίρι η ζωή είναι πιο ωραία και πιο εύκολη και τα παιδιά περνούν ωραία. Έχοντας αυτή την προϋπόθεση κατά νου, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy® μέσω του προγράμματος Summer Camp δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για τα παιδιά, προσφέροντας γνώση και δημιουργική απασχόληση με διάθεση καλοκαιρινή.
Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν τα παιδιά θα μάθουν Αγγλικά παίζοντας, κατασκευάζοντας robot, κάνοντας χειροτεχνίες, μαθαίνοντας υπολογιστές και ανακαλύπτοντας ένα νέο μαγικό κόσμο φτιαγμένο από παιχνίδια και αγγλικές λέξεις!!!

Σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά το καλοκαίρι και παράλληλα να εκπαιδευτούν στην αγγλική γλώσσα, δίνοντας την ευκαιρία ειδικά στους εργαζόμενους γονείς να επιλέξουν μία ποιοτική και ευχάριστη διέξοδο για τα παιδιά τους. Οι μικροί μαθητές μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα Summer Camp έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους κάνοντας χειροτεχνίες, τραγουδώντας, χορεύοντας ευρωπαϊκούς χορούς ενώ συγχρόνως μαθαίνουν την Αγγλική Γλώσσα σαν να ήταν ένα χαρούμενο παιχνίδι μέσα από απλούς προφορικούς διαλόγους, παρακολούθηση κουκλοθέατρου και κινουμένων σχεδίων, παιχνίδια στον υπολογιστή, τραγούδια, παραμύθια και άλλες πολλές δραστηριότητες που κρατούν το ενδιαφέρον ζωντανό και κυρίως ακονίζουν το μυαλό και τις ικανότητες τους.

Τα θερινά προγράμματα Summer Camp:

* Απευθύνονται σε παιδιά έως 11 ετών
* Διαρκούν από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, τους μήνες Ιούνιο & Ιούλιο
* Στοιχίζουν €11/ημέρα * (τα δίδακτρα καταβάλλονται ημερησίως ή εβδομαδιαίως)

*Η τιμή είναι ενδεικτική και αφορά συγκεκριμένα εκπαιδευτήρια.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® του ομώνυμου Εκπαιδευτικού Ομίλου, από τη δημιουργία τους καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης γνώσεων ξένων γλωσσών, καθώς και πολιτιστικούς φορείς που εγγυώνται την ολοκληρωμένη και ποιοτική ξενόγλωσση παιδεία, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® δημιουργούν συνεχώς νέες υπηρεσίες, που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς.

So Easy: • Κουντουριώτου 108 • Πειραιάς • τηλ. 210 – 4137919 • mail: support@soeasy.gr • www.soeasy.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.