Αρχική Βιβλία Superman: Η ιστορία του ανθρώπου από ατσάλι

Superman: Η ιστορία του ανθρώπου από ατσάλι

Πιο γρήγορος από σφαίρα και πιο δυνατός από τρένο, ο Σούπερμαν έρχεται από τον πλανήτη ΚΡΥΠΤΩΝΑ για να προστατεύσει τη Γη από τον πανούργο Λεξ Λούθορ, το σατανικό Μπρέινιακ και άλλους αδίστακτους κακούς. Οι νεαρότεροι θαυμαστές του Σούπερμαν μπορούν τώρα να ανακαλύψουν πώς ο Κλαρκ Κεντ από το Σμόλβιλ έγινε ο μεγαλύτερος Σούπερ Ήρωας όλων των εποχών.

Εκδόσεις: Ψυχογιός
Κείμενα & Εικονογράφηση: Ραλφ Κοσεντίνο, ΗΠΑ
Μετάφραση: Αγγελική Μόσχου
Σειρά: Εικονογραφημένα
Πρώτη έκδοση: Ιούνιος 2010
Σελ.: 36 - Τιμή: 4,38€- ISBN: 978-960-453-725-9

Λίγα Λόγια για τον Συγγραφέα

Ο Ραλφ Κοσεντίνο είναι Αργεντινός αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Από πολύ μικρή ηλικία είχε πάθος με τα κόμικς και τους σούπερ ήρωες. Έχει γράψει τα κείμενα και έχει εικονογραφήσει τα βιβλία THE STORY OF Honk-Honk-Ashoo and Swella-Bow-Wow και The Marvelous Misadventures of Fun-Boy. Επίσης σχεδιάζει παιχνίδια για τη δική του εταιρεία U.F.O.Toys.

Σήμερα ζει στο Κάνσας με τη γυναίκα του Λίζα, τα τρία παιδιά τους και τα δύο σκυλιά τους. Όνειρό του είναι κάποια μέρα να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του BATMAN- Η Ιστορία του Σκοτεινού Ιππότη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο ΡΑΛΦ ΚΟΣΕΝΤΙΝΟ είναι Αργεντινός αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Από πολύ μικρή ηλικία είχε πάθος με τα κόμικς και τους σούπερ ήρωες. Έχει γράψει τα κείμενα και έχει εικονογραφήσει τα βιβλία THE STORY OF Honk-Honk-Ashoo and Swella-Bow-Wow και The Marvelous Misadventures of Fun-Boy. Επίσης σχεδιάζει παιχνίδια για τη δική του εταιρεία U.F.O.Toys.

Σήμερα ζει στο Κάνσας με τη γυναίκα του Λίζα, τα τρία παιδιά τους και τα δύο σκυλιά τους. Όνειρό του είναι κάποια μέρα να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του BATMAN- Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΙΠΠΟΤΗ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.