Αρχική InfoTeens Style Swatch x Kidrobot : H Νέα Συλλογή Ρολογιών

Swatch x Kidrobot : H Νέα Συλλογή Ρολογιών

Η Swatch ενώνει τις δυνάμεις της με την Kidrobot, μια μάρκα εικαστικών παιχνιδιών και lifestyle αντικειμένων για τη δημιουργία μιας συλλογής οκτώ ρολογιών Gent, που καθένα συνοδεύεται από ένα Dunny. Τα Dunny είναι εικονικά συλλεκτικά παιχνίδια βινυλίου που μοιάζουν με κουνελάκια, αποτελούν ένα δημιουργικό καμβά που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τον καλλιτέχνη που τον δουλεύει και διατίθενται σε μία ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.
Τα οκτώ μοντέλα Kidrobot της Swatch θα είναι διαθέσιμα στα ομώνυμα καταστήματα και σε όλα τα σημεία πώλησης Swatch από την 1η Σεπτεμβρίου, είτε ξεχωριστά κάθε ρολόι με το Dunny του ή ως μέρος μιας special και εξαιρετικά limited αριθμημένης έκδοσης μόλις 300 σετ. Η συλλεκτική έκδοση αποτελείται από τα οκτώ μοντέλα Kidrobot, το καθένα αριθμημένο συνοδεία του αντίστοιχου Dunny του σε διάσταση 7,6 εκατοστών, ενώ το μεγάλο λευκό Dunny του Frank Kozik διάστασης 50,8 εκατοστών θα συμπληρώνει την συλλεκτική αυτή έκδοση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.