Αρχική Νέα Tαχύρρυθμο σεμινάριο Διακόσμησης Πασχαλινής Λαμπάδας από το EZ Art Shop!

Tαχύρρυθμο σεμινάριο Διακόσμησης Πασχαλινής Λαμπάδας από το EZ Art Shop!

Εάν φέτος το Πάσχα θέλετε η λαμπάδα σας να ξεχωρίζει, τότε το ταχύρρυθμο σεμινάριο Διακόσμησης Πασχαλινής Λαμπάδας είναι αυτό που σας χρειάζεται. Πρωτότυπες τεχνικές διακόσμησης με χρώματα, κορδέλες, κουμπιά, τρέσες, χάντρες, φύλλα κεριού και χειροποίητα στοιχεία από ύφασμα και μέταλλο, είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που θα εξερευνήσουμε παρέα για να δημιουργήσουμε τις πιο όμορφες λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους!

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να πειραματιστούν με διαφορετικές τεχνικές διακόσμησης του κεριού.

Τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας για να παρακολουθήσετε το μάθημα:

Για να παρακολουθήσετε το τμήμα Διακόσμησης Πασχαλινής Λαμπάδας δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας υλικά, εργαλεία ή κάποιο ιδιαίτερο εξοπλισμό. Στην τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνεται kit με εργαλεία και εξαρτήματα, καθώς και η χρήση κοινόχρηστου εξοπλισμού και υλικών του εργαστηρίου. Σε περίπτωση που χρειαστείτε επιπλέον υλικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το EZ Art Shop.

Σάββατο 13 Μαρτίου, 12.00 μ.μ. - 3.00 μ.μ., 1 συνάντηση
Καθηγήτρια: Ελένη Σωτηργιαννίδου

Το EZ Αrt Studio είναι ένα πρωτοποριακό καλλιτεχνικό εργαστήριο που δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι από την Ελεάνα και την Άννυ Ζαχαριάδου. Σκοπός του είναι να διδάξει, να δώσει ερεθίσματα και να καλλιεργήσει τη δημιουργική έκφραση σε άτομα κάθε ηλικίας.

Το εργαστήριο ξεκίνησε να λειτουργεί στη Δροσιά το 2004 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταφέρθηκε στην Κηφισιά για να γίνει ένας πολυχώρος που φιλοξενεί μια πληθώρα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά.

Η έδρα της σχολής, μια πανέμορφη και φωτεινή μονοκατοικία που περιβάλλεται από κήπο με πλούσια βλάστηση, είναι ένας καλαίσθητος, ειδικά διαμορφωμένος χώρος, ο οποίος αποτελεί μια όαση έμπνευσης και απόδρασης από την καθημερινότητα. Σε πολύ κεντρικό σημείο της Κηφισιάς, με πρόσβαση από πολλές περιοχές, είναι ένας εύκολος προορισμός για όσους θέλουν να αφήσουν πίσω τους την απαιτητική ζωή της πόλης και να μπουν, από το κατώφλι του κήπου μας, σε ένα μαγικό κόσμο δημιουργίας και έκφρασης.

Η πολυσυλλεκτική και ανήσυχη ομάδα του EZ Art Studio, έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στην οργάνωση και τον συντονισμό καλλιτεχνικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ενώ καλλιεργεί διαρκώς πρωτότυπες ιδέες με ενθουσιασμό για να μεταφέρει την αγάπη της για τις τέχνες και τις χειροποίητες δημιουργίες.

Ο επαγγελματισμός από τη μία, και το μεράκι από την άλλη, έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο έκφρασης ο οποίος δεν εκπαιδεύει και ψυχαγωγεί απλώς, αλλά προωθεί έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Οι καταξιωμένοι και ταλαντούχοι καθηγητές και πτυχιούχοι συνεργάτες που πλαισιώνουν την ομάδα του EZ Art Studio ξεναγούν ενήλικες και παιδιά στα μυστικά ενός υπέροχου κόσμου φαντασίας, ενώ η πληθώρα των μαθημάτων και δραστηριοτήτων που παρέχει το εργαστήρι δημιουργούν μια νέα γλώσσα επικοινωνίας σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, μέσα από καλλιτεχνικά μαθήματα και σεμινάρια, εκθέσεις και εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά πάρτυ, εταιρικά προγράμματα και ομαδικές δραστηριότητες.

Παράλληλα, μέσα από πρωτοποριακές συνεργασίες, όπως αυτή με το γνωστό στους φίλους της χειροτεχνίας Ftiaxto.gr , καθώς  και  ταξίδια  και  διαρκή  ενημέρωση, τα  υλικά  και  οι τεχνικές  εμπλουτίζονται  και  η  επαφή  μας  με την τέχνη ανανεώνεται.

Στο ΕΖ ART Studio οι τέχνες συνδυάζονται, γίνονται ολοκληρωμένες προτάσεις και ψυχαγωγούν, ενώ η ομάδα του εργαστηρίου,  πάντα  δραστήρια, αποτελεσματική και  ανανεωμένη, αναζητά διαρκώς  νέους  τρόπους για να φέρει την τέχνη πιο κοντά στην καθημερινότητα όλων μας.

Περισσότερες πληροφόρίες για εγγραφές ατο ταχύρρυθμο σεμινάριο:

www.ezart.gr/lambades.html


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.