Αρχική InfoMommy Νέα Tο πρώτο Summer Camp Συναισθημάτων

Tο πρώτο Summer Camp Συναισθημάτων

Οι οικονομικές δυσκολίες είναι πολλές, και πολλοί ενήλικες βρίσκονται σε φάση αιχμής... σε ό,τι αφορά επαγγελαμτικά θέματα. Το Αthenian College ανιλαμβανόμενο τη διαρκή ανάγκη για επέκταση των επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, ανακοίνωσε το πρώτο Summer Camp Συναισθημάτων 2012.

Βασισμένο στα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα κορυφαίων πανεπιστημιακών τμημάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης, το Summer Camp Συναισθημάτων 2012 σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε σε 18 μόλις ώρες μοναδικές γνώσεις και δεξιότητες στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει καθώς επίσης και:

βεβαίωση σπουδών
σύγχρονο επιστημονικό υλικό
εξατομικευμένη έκθεση προόδου
προσωπική συστατική επιστολή

Επιπλέον, έχετε τη μοναδική δυνατότητα να παρακολουθήσετε το πιστοποιημένο από το Edexcel πρόγραμμα Εισαγωγής στη Συμβουλευτική και να αποκτήσετε τη σχετική πιστοποίηση σε 5 μόλις εβδομάδες. (Επισκεφθείτε το www.atheniancollege.gr για να δείτε αναλυτικά τα προγράμματα).

Για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 30 Ιουνίου το κόστος σχεδόν όλων των προγραμμάτων ανέρχεται στα € 95, με δυνατότητα πληρωμής σε 3 δόσεις.

Οι συντάκτες συμμετέχουν στο Summer Camp ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2103800300 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κολλεγίου www.atheniancollege.gr.

Πληροφορίες για τους συντάκτες: Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος, Σύμβουλος Διοίκησης, Τηλ. 2103800300, despota@iekdomi.edu.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.