Αρχική InfoTeens Style Tag my Pak στα Metropolis

Tag my Pak στα Metropolis


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η φετινή σχολική περίοδος ξεκινάει με τα πιο "δημιουργικά" "Tag my Pak" events, μόνο από το MAD και την EASTPAK, στα καταστήματα Metropolis.
Οι graffiti artists της EASTPAK θα βρίσκονται και φέτος στα καταστήματα Metropolis όλο το Σεπτέμβριο, έτοιμοι να δημιουργήσουν και να κάνουν μοναδικές τις νέες EASTPAK του κοινού. Μαζί τους θα είναι και οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του MAD RADIO 106,2 και οι παρουσιαστές του MAD για να ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη με τις πιο mad μουσικές επιλογές τους!
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή του κοινού στα φετινά "Tag my Pak" events είναι το κουπόνι συμμετοχής, που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν με την αγορά EASTPAK προϊόντων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των "Tag My Pak" events @ Metropolis διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 9/9-16.30-The Mall Athens (3ος όροφος)
Σάββατο 10/9-12.00- Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη, Αθήνα

Παρασκευή 16/9-16.30-The Mall Athens (3ος όροφος)
Σάββατο 17/9-12.00- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών/Αναχωρήσεις

Παρασκευή 23/9-16.30-The Mall Athens (3ος όροφος)
Σάββατο 24/9-12.00- Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.