Αρχική Βιβλία "To βιβλίο των Πειρατών" από τις εκδόσεις Λιβάνη

"To βιβλίο των Πειρατών" από τις εκδόσεις Λιβάνη

Το Βυζάντιο –ευτυχώς!– δεν είναι μόνο χρονολογίες και ονόματα και βιβλία σε ράφια σκονισμένα. Είναι θαύμα και ιστορία αληθινή μαζί. Είναι Πόλη αλλά και Αυτοκρατορία. Είναι στρατηγοί και πειρατές και κυρίες πανέξυπνες και κάστρα με λάβαρα πολύχρωμα και ταξίδια που όμοιά τους δεν έχουν ξαναγίνει. Είναι στεριές πολλές και παράξενες. Θάλασσα μία. Απέραντη. Είναι αυτοκράτορες και λιμάνια και παλάτια σ’ όλα τα χρώματα. Είναι μια ιστορία μεγάλη σαν τον κόσμο. Μια ιστορία που γέννησε παραμύθια αμέτρητα. Κι ένα παραμύθι που ακόμα γράφει ιστορίες. Και βιβλία.

Ένα βιβλίο γεμάτο δράση και περιπέτεια που ζωντανεύει με την υπέροχη εικονογράφηση του Γιώργου Δημητρίου.

Η Μαρία Αγγελίδου αγαπάει τα παραμύθια, είτε λένε ψέματα είτε λένε αλήθεια. Γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Κι επειδή ήταν πολύ τυχερό παιδί, της έστειλε ο Θεός μια καλή γιαγιά με μαύρα ρούχα και άσπρα μαλλιά κι αμέτρητα παραμύθια κάτω από τη γλώσσα της, παραμύθια που έβγαιναν από το στόμα της σαν την ανάσα της: συναρπαστικά, τρομαχτικά, παρήγορα, συγκινητικά, εντυπωσιακά, περιπετειώδη, πολύχρωμα, παραμύθια ταξιδιάρικα, παραμύθια δροσιστικά τα
καλοκαίρια και ζεστά, χουζουριάρικα τους χειμώνες, παραμύθια, με λίγα λόγια, για να ζούνε όλοι καλά κι αυτή καλύτερα. Αργότερα, βέβαια, μεγάλωσε, σπούδασε και τώρα δουλεύει. Αλλά όλες της οι δουλειές έχουν λίγο παραμύθι μέσα τους.

Ο Γιώργος Δημητρίου είναι πτυχιούχος εικονογράφος και σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων. Ξεκινώντας την καριέρα του από το 2001, εργάστηκε ως animator έως το 2003, προτού αφοσιωθεί στην ειδικότητά του ως ελεύθερος επαγγελματίας εικονογράφος. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με αρκετούς εκδοτικούς οίκους, καθώς και εταιρείες παραγωγής και τοπικά παραρτήματα διαφημιστικών εταιρειών στην Ελλάδα. Είναι σταθερός συνεργάτης με τους: Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη, Εκδόσεις Τεγόπουλου (περιοδικό 9), Dark Age Games, Warner Bros. Records (US), καθώς και με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Info:
Συγγραφέας: Μαρία Αγγελίδου
Εικονογράφηση: Γιώργος Δημητρίου
ISBN: 978-940-14-2303-6
Σελίδες: 53
Τιμή: €10,00
Ηλικίες: 9-12 ετών


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.