Αρχική Βιβλία "To Φαινόμενο του Θερμοκηπίου"-Τι μπορούμε να κάνουμε για σώσουμε τον πλανήτη μας;

"To Φαινόμενο του Θερμοκηπίου"-Τι μπορούμε να κάνουμε για σώσουμε τον πλανήτη μας;

Το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου Tι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τον πλανήτη μας; Όλη η αλήθεια για την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Συνειδητοποιούμε αυτή τη στιγμή ότι η επίδραση της υπερθέρμανσης του πλανήτη μάς επηρεάζει. Από τις ακραίες αλλαγές των κλιματολογικών συνθηκών, έως το λιώσιμο των πολικών πάγων και των παγετώνων και τον κίνδυνο εξαφάνισης χλωρίδας και πανίδας, η υπερθέρμανση του πλανήτη αγγίζει πλέον τις ζωές μας από κάθε άποψη.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί την πηγή όπου οι αναγνώστες μπορούν να ανατρέξουν ώστε να κατανοήσουν τι ακριβώς σημαίνει η υπερθέρμανση του πλανήτη, τους τρόπους με τους οποίους επηρεάζει τον πλανήτη μας, και πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να την σταματήσουμε. Σκληρό, διασκεδαστικό και γεμάτο ουσιώδη γεγονότα και προτάσεις για το πώς μπορούμε να επέμβουμε στις αλλαγές αυτές, Το «Φαινόμενο του Θερμοκηπίου», προσφέρει ένα μήνυμα ελπίδας.

Συγγραφείς: Laurie David - Cambria Gordon
Εκδόσεις Άγκυρα
Ηλικία από 9 ετών
Πρώτη έκδοση 2008
Τιμή: €14,50


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.