Αρχική Νέα To "χωριό του Αϊ-Βασίλη" στο Μύλο δεν κοιμάται ποτέ!

To "χωριό του Αϊ-Βασίλη" στο Μύλο δεν κοιμάται ποτέ!

Ανοιχτά από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ θα παραμείνει το κλασικό «Χωριό Του Άι Βασίλη» από την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010, μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011. Εκεί σας περιμένει για όλη την εορταστική περίοδο, ο Αι Βασίλης με την παρέα του, σε σπιτάκια αληθινών διαστάσεων.
Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν για άλλη μια χρονιά πρωτόγνωρες εορταστικές εμπειρίες. Όπως ατελείωτες βόλτες στο καρουζέλ, το τρενάκι και δεκάδες ακόμη παιχνίδια. Όσο για την επίσκεψη στα 25 σπιτάκια του χωριού, είναι μία αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.
Στο «Ταχυδρομείο», με την βοήθεια των ξωτικών μπορείτε να γράψετε το γράμμα σας στον Άι Βασίλη. Στο «Σπίτι του Άι Βασίλη» θα τον γνωρίσετε από κοντά κι εκείνος θα σας χαρίσει το Χριστουγεννιάτικο δώρο σας. Εξερευνήστε το «Santa Orient Express», το «Εργαστήριο Παιχνιδιών» και το «Café της Κυρίας Claus», η οποία θα σας κεράσει ζεστή σοκολάτα, κουλουράκια και θα σας αφηγηθεί παραμύθια.
Επίσης ρο «Βιβλιοπωλείο», το «Σχολείο Των Ξωτικών», το «Σπίτι Των Ευχών», την «Μικρή Αγορά» με πολλές επιλογές σε δώρα και αναμνηστικά.
Φέτος τα Χριστούγεννα μην αγοράσετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ελάτε στο «Χωριό Του Άι Βασίλη» για να σας χαρίσουν παιχνίδια, βιβλία, αλλά και την χαρά να συμμετέχετε σε ένα αληθινά ζωντανό παραμύθι.

Καθημερινά, χορωδίες παιδιών με τις μελωδίες τους κάνουν ακόμη πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα, ενώ γνωστές θεατρικές παραστάσεις, όπως ο «Γαργαληστής» σας ξεναγούν στις δράσεις των παραμυθιών .

Ωράριο λειτουργίας:
10:00 εως 14:30 & 17:00 εως αργά το βράδυ

Διεύθυνση: Μύλος, Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη, τηλ:2310 551-836


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.