Αρχική Νέα To InfoKids.gr χορηγός επικοινωνίας της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας

To InfoKids.gr χορηγός επικοινωνίας της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας

Το 2011 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία. Είναι η χρονιά που συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής, όσα και η Αμερικάνικη Παιδιατρική Εταιρεία.
Στα πλαίσια αυτού του εορτασμού το Infokids.gr θα είναι χορηγός επικοινωνίας όλων των δράσεων της Εταιρίας έως και το τέλος του 2011. Έτσι λοιπόν, μέσα από τις σελίδες μας, θα είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε όλες τις δράσεις της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας αλλά και όλα τα νεότερα που αφορούν στην υγεία των παιδιών σας.

Ποια είναι η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία
Ιδρύθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1931 στην Αθήνα. Το πρώτο καταστατικό της Εταιρείας συντάχθηκε το 1943 και τροποποιήθηκε το 1973, το 1993 και το 2002.

Μέλη της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας (ΕΠΕ) αποτελούν οι παιδίατροι, οι ειδικότητες των οποίων καλύπτουν 20 υπο-ειδικότητες της Παιδιατρικής. Επί 80 συναπτά έτη η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στο γονέα και το παιδί προάγει τη δια βίου εκπαίδευση και ενημέρωση της Παιδιατρικής κοινότητας της Ελλάδας και της Κύπρου αποβλέποντας στην εξέταση όλων των ζητημάτων που αφορούν τη ζωή των μικρών μας φίλων, σε κάθε επίπεδο και τομέα, μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας και διάδρασης.

Το 1931 η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία αριθμούσε 26 μέλη και με συνεχείς αγώνες, ιδιαίτερα τα τελευταία έτη, ανήλθαν σε περίπου 2.500. Σήμερα η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία αριθμεί περισσότερα από 3.000 μέλη, έχοντας ως στόχο όλοι οι Παιδίατροι της Ελλάδας να γίνουν μέλη της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.