Αρχική HEMO Το μυστικό που αποκάλυψα στην κόρη μου για να πίνει το γάλα της

Το μυστικό που αποκάλυψα στην κόρη μου για να πίνει το γάλα της

Όλοι οι γονείς έχουμε το τεράστιο προνόμιο να μπορούμε να ξαναγίνουμε παιδιά και να γυρίσουμε έστω και νοερά τον χρόνο πίσω, μέσα από την καθημερινότητα και τα κατορθώματα των παιδιών μας.

Είναι αυτή η μαγική στιγμή που θυμόμαστε τα λόγια και τις φράσεις που μας έλεγαν οι γονείς μας και εμείς ορκιζόμασταν, ότι μόλις αποκτήσουμε τα δικά μας παιδιά δεν θα κάνουμε τις επιλογές των γονιών μας.

Κι όμως είναι ορισμένα πράγματα που όχι μόνο τα τηρούμε ευλαβικά αλλά και πασχίζουμε να τα εμφυσήσουμε στα παιδιά μας με την πρώτη ευκαιρία.

Ένα από αυτά τα διδάγματα είναι η αξία του πρωινού γεύματος που αποτελεί αναμφισβήτητα το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας.

Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στο κατώφλι της νέας σχολικής χρονιάς και το "πρωτάκι" μου είναι έτοιμο για την Α' Δημοτικού, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να της δείξω ότι η λήψη κατάλληλου πρωινού γεύματος σε συνδυασμό με τη κατανάλωση γάλακτος θα της προσφέρουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και την απαιτούμενη ενέργεια για να ανταπεξέλθει στο φορτωμένο σχολικό της πρόγραμμα.

Και κάπου εδώ κάθε πρωί ξαναγίνομαι και πάλι παιδί καθώς η 6χρονη Κωνσταντίνα δεν πίνει το γάλα της αν προηγουμένως δεν της έχω βάλει μια κουταλιά HΕΜΟ που τόσο πολύ της αρέσει να πίνει.

Μπορώ να πω με καμάρι, ότι ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της (το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει) αφού ακριβώς την ίδια συνήθεια είχα και εγώ όταν ήμουν στην ηλικία της. Το γάλα δεν το έπινα με τίποτα, οπότε η μάνα μου με κυνηγούσε για να πιω έστω και μια γουλιά.

Όλα αυτά όμως σταμάτησαν όταν ανακαλύψαμε τυχαία στα ράφια του σούπερ μάρκετ το ρόφημα στιγμής ΗΕΜΟ και από τότε δεν έπαψε ποτέ να λείπει από το σπίτι μας.

Έγινε το αναπόσπαστο συνοδευτικό για το πρωινό μου γάλα και το διατροφικό μυστικό, χάρη στο οποίο κατάφερνα να έχω δύναμη και ενέργεια όλη τη μέρα. Τα θρεπτικά συσταστικά του σε συνδυασμό με την κατανάλωση γάλακτος θα προσφέρουν και στη μικρή μου την απαραίτητη τόνωση για να ανταποκριθεί στο σχολικό της πρόγραμμα και να νιώθει λιγότερο κουρασμένη μετά το σχολείο.

Χάρη στη σοκολατένια του γεύση το γάλα έπαψε πια να αποτελεί μισητό μου εχθρό. Το έπινα με ευχαρίστηση και η μητέρα μου δεν μπορούσε να πιστέψει πώς η βύνη ήταν το συστατικό που με έκανε όχι μόνο να αγαπήσω το γάλα αλλά και να μην κουράζομαι στο σχολείο τόσο όπως παλιά.

Όταν λοιπόν έγινα κι εγώ μανούλα και η Κωνσταντίνα άρχισε να μην πίνει το γάλα με την ίδια ευχαρίστηση που το έπινε άλλοτε, ήρθε η στιγμή να επιστρατεύσω το  αγαπημένο ρόφημα των παιδικών μου χρόνων, το ΗΕΜΟ. Τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του, οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία του, βοηθούν στη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος, ενισχύουν την πνευματική απόδοση και χαρίζουν στο παιδί ακόμα πιο γερά οστά και δόντια.

Η κόρη μου έγινε λάτρης του και πλέον φροντίζει να μην λείπει ποτέ από τη λίστα του σούπερ μάρκετ γιατί όπως με έχει προειδοποιήσει "Αν δεν έχω HEMO, δεν πίνω γάλα!".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.