Αρχική Βιβλία Το Πάσχα του Πασχάλη

Το Πάσχα του Πασχάλη

Φέτος την άνοιξη ο μικρός τρισχαριτωμένος λαγουδάκος, ο Πασχάλης, έχει χάσει τελείως το κέφι του. Αιτία της κακοκεφιάς του η μετακόμιση που αναγκάζονται να κάνουν –λόγω της δουλειάς του πατέρα του − από το αγρόκτημα όπου γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη κάμποσα χιλιόμετρα μακριά. Από κει δηλαδή που έτρεχε ανέμελος στα λιβάδια, τώρα θα πρέπει να κλειστεί σε κάποιο διαμέρισμα στην πόλη;
Δυστυχώς ναι!
Ο Πασχάλης δυσκολεύεται πολύ να συνηθίσει την καινούργια του γειτονιά, ώσπου, αναπάντεχα, όλα αλλάζουν σαν από θαύμα.
Ααααα!!!!

Πώς καταφέρνει τελικά ο Πασχάλης να προσαρμοστεί στην καινούργια του ζωή;
Ποιους θα γνωρίσει στην πρώτη του περιπλάνηση στη νέα του γειτονιά;
Θα αποκτήσει καινούργιους φίλους ή δε θα τον κάνει κανείς παρέα;

Το «Πάσχα του Πασχάλη» είναι μια διασκεδαστική ιστορία για το πείσμα των παιδιών και τις δυσκολίες προσαρμογής σε νέο περιβάλλον.

Η Μαρία Ανδρικοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, είναι παντρεμένη και μητέρα του Παναγιώτη. Σπούδασε κλασική Φιλολογία και σε μεταπτυχιακό επίπεδο ειδικεύτηκε στην Πολιτιστική Πολιτική, Διοίκηση και Επικοινωνία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Επιμέλειας Κειμένων στο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου και είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Στον ελεύθερο χρόνο της χαλαρώνει γράφοντας ιστορίες για παιδιά. Έχει εκδώσει τα παραμύθια Πάρτι Γενεθλίων και Ο Μπλεψαράκης.

Για παιδιά μέχρι 7 χρόνων

Εκδόσεις: Τετράγωνο
Συγγραφέας: Μαρία Ανδρικοπούλου
Εικονογράφηση: Δήμητρα Αδαμοπούλου

www.ekdoseistetragono.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.