Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Tommy Hilfiger Bazaar! Τιμές -65%

Tommy Hilfiger Bazaar! Τιμές -65%

Τα αγαπημένα σε όλους μας Tommy Hilfiger ανανεώνουν το ετήσιο ραντεβού με το χειμερινό τους Bazaar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για διάστημα 10 ημερών, από τις 18 έως 28 Νοεμβρίου 2010 στην έδρα της εταιρίας, Λ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξουπόλεως.

Η έκπτωση σε όλα τα είδη ξεκινά από 65%! Στο BAZAAR μπορεί κανείς να βρει κομψά γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, όπως τσάντες, φουλάρια, ζώνες, τόσο της τρέχουσας συλλογής, όσο και παλαιότερων, καθώς και μεγάλη ποικιλία από ανδρικά κομμάτια, κοστούμια, και αξεσουάρ.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η αγαπημένη Denim συλλογή που απευθύνεται σε νεαρότερες- και όχι μόνο ηλικίες, όπως και τα αγαπημένα μας παιδικά, αλλά και βρεφικά κομμάτια, καθώς και ποικιλία παπουτσιών για τους μικρούς μας φίλους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.