Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Top ασκήσεις για να φορέσεις αμάνικο

Top ασκήσεις για να φορέσεις αμάνικο

Μπρατσάκια έξω λοιπόν, αλλά... Πολλές φορές μια δεύτερη ματιά, μας κάνει να διστάζουμε... Τα μπράτσα μας δεν έχουν και την καλύτερη όψη και το αστείο κάποιων φίλων να έρχονται και κουνώντας την κάτω πλευρά τους να μας λένε χαριτωμένα "ζελεδάκι, ε;" δεν μας κάνει και ιδιαίτερα χαρούμενες.

Η λύση υπάρχει όμως και εμείς θα το βάλουμε στόχο να εξαφανίσουμε το αντιαισθητικό τρεμούλιασμα. Πώς; Με 3 ασκήσεις, που στοχεύουν στην περιοχή και θα τις κάνουμε συστηματικά μόνες μας στο σπίτι. Έτοιμες; Φύγαμε...

1η άσκηση
Στάσου όρθια, με τα πόδια ανοιχτά και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα, κρατώντας 2 βαράκια του 1 κιλού. Πρόσεξε ώστε ο κορμός σου να μένει σταθερός και ενεργοποίησε τους κοιλιακούς σου, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να εκτελέσεις την άσκηση σωστά. Φέρε τα χέρια σου πίσω από την πλάτη και ανέβασέ τα σιγά σιγά στο πλάι, μέχρι να έρθουν στην ευθεία των ώμων. Κράτα τους αγκώνες σου ελαφρώς λυγισμένους και προσπάθησε να εκτελείς την κίνηση μόνο από τους ώμους.
Επαναλήψεις: Εκτέλεσε 3 σετ των 12 επαναλήψεων σε αργό ρυθμό.

2η άσκηση
Είσαι σε όρθια θέση, έχεις τα πόδια ελαφρά ανοιχτά και λυγισμένα, ενώ κρατάς τα ίδια (με παραπάνω) βαράκια. Στρέψε τα χέρια σου προς τα πάνω, έχοντας τους αγώνες λυγισμένους σε ορθή γωνία. Φρόντισε οι ώμοι σου και αγκώνες σου να είναι σε ευθεία. Εισπνέεις και κατά την εκπνοή κλείνεις τους αγκώνες μπροστά από το στήθος, προσέχοντας να μην πέσουν τόσο οι αγκώνες όσο και οι ώμοι. Εισπνέεις και ανοίγεις τα χέρια στο πλάι, ενώ κατά την εκπνοή τεντώνεις τα χέρια πάνω από το κεφάλι.
Επαναλήψεις: Εκτέλεσε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.

3η άσκηση
Στέκεσαι όρθια κρατώντας τα βαράκια. Φέρνεις μπροστά λυγισμένο το ένα σου πόδι, ενώ τεντώνεις καλά το πίσω πόδι. Πρόσεξε να μην πέσει προς τα μέσα ο αστράγαλός σου, γιατί αυτό σε κάνει επιρρεπή σε ατυχήματα. Στηρίξου στο λυγισμένο πόδι σου με το χέρι της ίδιας πλευράς ώστε να μη γέρνει ο κορμός και κράτησε και τα δύο βαράκια με το άλλο χέρι. Εισπνέεις και ανοίγεις το χέρι με τα βαράκια προς τα πίσω. Δεν ξεχνάς να έχεις τον αγκώνα ελαφρά λυγισμένο.
Επαναλήψεις: Εκτέλεσε 3 σετ των 12 επαναλήψεων με κάθε χέρι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.