Αρχική InfoTeens Νέα Trade and Save από τα Public!

Trade and Save από τα Public!


To πρόγραμμα Trade ‘n’ Save, των καταστημάτων Public, το πρόγραμμα που σας προσκαλεί να ανταλλάξετε την παλιά σας ηλεκτρονική συσκευή ή κινητο τηλέφωνο με οποιοδήποτε είδος επιθυμείτε από το κατάστημα, επεκτείνεται.
Οποιοδήποτε laptop, κονσόλα, tablet, κινητό ή iPod, διετίας διαθέτετε, τώρα, αποκλειστικά στα καταστήματα Public μπορείτε να τα επιστρέψετε και να αποκτήσετε κάποιο νέο προϊόν τεχνολογίας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε από τα προϊόντα του Public. Στο πρόγραμμα δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μπορείτε δηλαδή να ανταλλάξετε όλες τις συσκευές σας διετίας, απ’ όπου κι αν τις έχετε αγοράσει, το κουπόνι που θα λάβετε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε να αγοράσετε και από τις εκάστοτε προσφορές που υπάρχουν στο κατάστημα, οποτεδήποτε θέλετε και διαρκεί για πάντα. Όταν επιστρέψετε την συσκευή σας, δεν χρειάζεται να προχωρήσετε σε αγορές την ίδια ημέρα.
Ενδεικτικές τιμές «επιστροφής» για το πρόγραμμα Trade ‘n’ Save; Σύμφωνα με τα Public, η επιστροφή ενός laptop Dell μπορεί να σημαίνει όφελος έως και 536 ευρώ, η επιστροφή ενός iPod μπορεί να εξασφαλίζει έως 145 ευρώ έκπτωση στην επόμενη αγορά, ενώ η επιστροφή ενός iPad1 μπορεί να αντιστοιχεί σε 310 ευρώ κέρδος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.