Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets uDraw: Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι έρχεται στα Public!

uDraw: Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι έρχεται στα Public!

uDraw

Πιστό στη δέσμευσή του να προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χώρο του gaming, το Public ανακοινώνει τη διάθεση του πολυαναμενόμενου uDraw*. Τo μοναδικό αυτό παιχνίδι, που έχει ήδη κατακτήσει την Αμερική με πωλήσεις που έχουν αγγίξει το 1.000.000, ήρθε να μαγέψει και τους Έλληνες καταναλωτές στο Public.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω και παρέχει ψυχαγωγία για όλους, φέρνοντας κοντά όλα τα μέλη της οικογένειας, σε μια δημιουργική αλλά κυρίως άκρως διασκεδαστική εμπειρία. Παράλληλα, πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο για εκπαιδευτικούς, καθώς περιλαμβάνει αναλυτικές περιγραφές όλων των βασικών εφαρμογών, με σκοπό να κάνει την εκμάθηση ζωγραφικής πιο εύκολη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό Parents των ΗΠΑ αναφέρεται στο uDraw ως ένα από τα καλύτερα 15 παιχνίδια για το 2010.

Το καινοτόμο uDraw προσφέρει άπειρες δυνατότητες σχεδιασμού, επιτρέποντας στα παιδιά να διεγείρουν τη φαντασία τους αλλά και ταυτόχρονα να χαλαρώνουν. Χρησιμοποιώντας το παιχνίδι, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίζουν ή να συμπληρώνουν με χρώματα τις εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη, παράλληλα με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, καθώς το παιχνίδι περιλαμβάνει τίτλους όπως το Disney’s Epic Mickey, το Professor Layton: Unwound Future, το Kinectimals, το Disney Guilty Party, και το Super Mario Galaxy 2! Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα για αποθήκευση και εκτύπωση των… καλλιτεχνημάτων! Και όλα αυτά, διατηρώντας τον περιβάλλοντα χώρο καθαρό και τακτοποιημένο δημιουργώντας ένα επιπλέον όφελος για τους γονείς, που αναμένεται να εκτιμήσουν ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν θα μαζεύουν διαρκώς σκισμένα χαρτιά και κατεστραμμένους μαρκαδόρους!

Αξίζει να αναφερθεί πως, εκτός από την πρόσφατη προσθήκη του udraw, το Public διατηρεί μια λίστα με περισσότερους από 2.500 τίτλους software και τουλάχιστον 300 επιλογές σε game accessories.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.