Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Vaseline Cocoa Radiant body lotion

Vaseline Cocoa Radiant body lotion

>Μια νέα λοσιόν σώµατος προστίθεται στην ανανεωµένη σειρά Vaseline. Με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του βουτύρου κακάο σε συνδυασµό µε την τεχνολογία Stratys-3 για απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης, η Vaseline Cocoa Radiant body lotion υπόσχεται φυσική λάµψη στο δέρµα και ευχάριστη αίσθηση στην επιδερµίδα.

Κάποιες λοσιόν έχουν ευχάριστη αίσθηση αλλά δεν είναι αποτελεσµατικές, ενώ άλλες ενυδατώνουν την επιδερµίδα, αλλά δεν έχουν ευχάριστη αίσθηση. Η επόµενη γενιά των Vaseline Essential Moisture αφήνει ευχάριστη αίσθηση στην επιδερµίδα και συγχρόνως της κάνει καλό. Συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες αγνών συστατικών, όπως η αλόη, η βρώµη, το βούτυρο κακάο, µε τη δύναµη του συµπλέγµατος πολυστρωµατικής ενυδάτωσης Stratys-3.

Η τεχνολογία Stratys-3 µε τρία ενεργά ενυδατικά συστατικά εµπλουτίζει µε υγρασία τις ανωτερες στοιβαδες της επιδερµιδας, χαρίζοντας στις λοσιόν της ανανεωµένης σειράς ευεργετικές για την επιδερµίδα ιδιότητες.

Το προϊόν, όπως και όλη η σειρά είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.