Αρχική Βιβλία "Βγάλτε τα παιδιά από τη γυάλα" της παιδιάτρου-λοιμωξιολόγου Αθηνάς Κούρτη

"Βγάλτε τα παιδιά από τη γυάλα" της παιδιάτρου-λοιμωξιολόγου Αθηνάς Κούρτη

Σ’ έναν κόσμο γεμάτο μικρόβια, όπου ειδήσεις για νέες επιδημίες, καινούριους ιούς και μικρόβια ανθεκτικά στα αντιβιοτικά είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, οι γονείς ανησυχούν:
Τι μπορούν να κάνουν για να προστατεύσουν την υγεία των παιδιών τους; Το βιβλίο «Βγάλτε τα Παιδιά από τη Γυάλα» θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τις νεότερες πληροφορίες για τα μικρόβια, τα αντιβιοτικά, τα εμβόλια, την υγιεινή, τις υγιεινές τροφές, καθώς και τα σπιτικά γιατροσόφια, με σκοπό να προστατεύσετε την υγεία της οικογένειάς σας και να ζήσετε αρμονικά με το περιβάλλον. Γραμμένο από την Αθηνά Κούρτη, διεθνώς γνωστή παιδίατρο και ειδικό στις παιδικές λοιμώξεις, αποτελεί έναν εμπεριστατωμένο και χρήσιμο οδηγό για τους γονείς (αλλά και για τους γιατρούς), παρέχοντάς τους τις πιο σύγχρονες πληροφορίες που χρειάζονται για την πρόληψη των λοιμώξεων των παιδιών. Γραμμένο και από την πλευρά της μητέρας, θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για τους γονείς.

*Η Δρ. Αθηνά Π. Κούρτη είναι παιδίατρος και λοιμωξιολόγος στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (C.D.C.) και Καθηγήτρια Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο Emory στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπου έχει εξασκήσει, διδάξει και ερευνήσει τις παιδιατρικές λοιμώξεις επί 15 χρόνια. Έχει συγγράψει και δημοσιεύσει περισσότερες από εκατό πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες και κεφάλαια βιβλίων και έχει βραβευθεί από την Αμερικανική Ακαδημία Μικροβιολογίας, την Ακαδημία Αθηνών, καθώς και από αμερικανικά πανεπιστήμια και νοσοκομεία.
Το 2007 βραβεύτηκε από το C.D.C. για το επιστημονικό της έργο με την κορυφαία τιμητική διάκριση που απονέμεται κάθε χρόνο από την αμερικανική κυβέρνηση σε επιστήμονα.

Αριθμός σελίδων: 240
Εκδότης: Παπασωτηρίου
Ημ. έκδοσης: Δεκέμβριος, 2010
Διαστάσεις: 25x21 εκ.
ISBN: 9604910108
Τιμή: 22,50€


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.