Αρχική Προτάσεις Αγοράς VILLAGE shopping & more... πρωτότυπη κίνηση για την ενίσχυση του Σωματείου "Οι φίλοι του παιδιού"

VILLAGE shopping & more... πρωτότυπη κίνηση για την ενίσχυση του Σωματείου "Οι φίλοι του παιδιού"

Αυτό το Πάσχα το VILLAGE shopping & more... πρωτοτυπεί και μοιράζει χαρά στις οικογένειες του σωματείου "OI ΦIΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".

"Made By You - Τα φέρνεις, τα πλένουμε, τα στεγνώνουμε, τα χαίρονται". Με αυτό το μήνυμα, φέτος το Πάσχα το VILLAGE shopping & more... μαζί με την πολύτιμη υποστήριξη του Skip, της Electronet και της LG, μας καλεί όλους να φέρουμε τα παλιά μας ρούχα και να μοιράσουμε χαρά στις οικογένειες του σωματείου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".

Από 6 έως 30 Απριλίου, σε ένα χώρο ειδικά εξοπλισμένο με πλυντήρια και στεγνωτήρια, οι επισκέπτες του VILLAGE shopping & more... θα μπορούν να φέρουν όλα εκείνα τα ρούχα που δε χρειάζονται πια. Εκεί θα πλυθούν και θα στεγνώσουν για να δοθούν στη συνέχεια σε οικογένειες που πραγματικά θα τα ήθελαν.
Αξίζει να σημειωθεί πως χάρη στην ευγενική προσφορά του Skip, της Electronet και της LG, τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια της ενέργειας, μαζί με ποσότητες απορρυπαντικού, θα δοθούν στο τέλος και αυτά σε οικογένειες του σωματείου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".

Η πρωτοβουλία αυτή του VILLAGE shopping & more... είναι μέρος μια σειράς ενεργειών για μια ζωντανή σχέση του εμπορικού κέντρου τόσο με την τοπική όσο και με την ευρύτερη κοινωνία. Μια σχέση ευθύνης που μπορεί και κινητοποιεί, δίνοντας τώρα την ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν τη χαρά στις οικογένειες που σήμερα την έχουν περισσότερο ανάγκη.

Τί: MADE BY YOU
Πού: στο VILLAGE shopping & more..., Θηβών 228 & Παρνασσού, Αγ. Ιωάννης Ρέντης.
Πότε: 6 έως 30 Απριλίου, Τετάρτη έως Κυριακή (πλην Κυριακής του Πάσχα)
Ώρες Λειτουργίας: 12:00 - 20:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.