Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς VISIONNAIRE by LANCÔME

VISIONNAIRE by LANCÔME

Για πρώτη φορά, έχοντας ήδη κατακτήσει 60 βραβεία διεθνώς, το Visionnaire [LR 2412 4%] η πιο προηγμένη περιποίηση διόρθωσης της επιδερμίδας της Lancôme, έγινε το Νο 1 Serum στην Ευρώπη. Επιπλέον, έχει ξεπεράσει όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σε όλες τις κατηγορίες και είναι το Νο 1 προϊόν περιποίησης προσώπου στην Ευρώπη! Μία επιτυχία σε απόλυτη αντιστοιχία με την αποτελεσματικότητα του προϊόντος!!

Έχοντας λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο του 2011, το Visionnaire [LR 2412 4%] έφερε μία πραγματική επανάσταση, αφού είναι το πρώτο προϊόν περιποίησης της Lancôme, ικανό για την ουσιώδη αναδημιουργία μιας πραγματικά τέλειας επιδερμίδας. Μία επιστημονική καινοτομία που βασίζεται στο μοναδικό μόριο των εργαστηρίων μας, το LR 2412, που έχει την ιδιότητα να «αυτό-προωθείται» σε όλες τις στοιβάδες της επιδερμίδας. Μέσω της εξαιρετικής του διάχυσης, προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας. Κλινικά αποδεδειγμένο και αναγνωρισμένο από τις γυναίκες: οι πόροι συσφίγγονται, οι ρυτίδες και η ανομοιογένεια μειώνονται ορατά.

Είναι μια πραγματική καινοτομία στην κοσμετολογία!
Visionnaire [LR 2412 4%], το serum που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.