Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά VOGUE FASHION’S NIGHT OUT με ρούχα Heel κι εκπτώσεις!

VOGUE FASHION’S NIGHT OUT με ρούχα Heel κι εκπτώσεις!

Με την συμμετοχή στο VOGUE FASHION’S NIGHT OUT, το εργαστήρι μόδας HEEL σας καλωσορίζει στο κατάστημα του Κολωνακίου - Ηρακλείτου 11.

Γευτείτε και χορτάστε τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012-2013 με 15% έκπτωση!!Επίσης, θα βρείτε κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή του HEEL με εκπτώσεις που αγγίζουν το 50%. Πολλά χαμόγελα, ποτά, όρεξη για κουβέντα και χαλαρή διάθεση θα σας περιμένουν τη βραδιά του FASHION’S NIGHT OUT στην οδό Ηρακλείτου 11, στο Κολωνάκι, την Πέμπτη 20/9 μετά τις 19:00!

Κάτι περισσότερο από μια εταιρεία ενδυμάτων, το εργαστήρι μόδας HEEL προτείνει ένα εναλλακτικό μοντέλο παραγωγής που βασίζεται στην ομαδικότητα, στην ισότητα και στην εργασία με δίκαιους όρους. Μέσα σ’ ένα χώρο όπου οι περισσότεροι αναζητούν τον εύκολο δρόμο, τα Heel ταιριάζουν σ’ έναν κόσμο δημιουργικότητας, αντίστασης και ελευθερίας σχεδιάζοντας και παράγοντας τα προϊόντα τους στην Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στην ιδιαιτερότητα του ρούχου. Χρησιμοποιούν την μόδα ως μέσο έκφρασης των ανησυχιών τους για τη ζωή και τη φύση από την οποία αντλούν έμπνευση για τον σχεδιασμό τους. Η μοναδικότητα και εκκεντρικότητα κάθε ρούχου, τα καθιστά «Στολίδια Τέχνης» που δεν εκτίθενται στατικά, αλλά παίρνουν “ζωή” μέσα από όσες επιλέγουν να τα αποκτήσουν.

Fashion's Night Out, αύριο μετά τις 19:00 μέχρι το βράδυ στο heelόσπιτο του Κολωνακίου, Ηρακλείτου 11. Δείτε τι έγινε πέρσι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.