Αρχική InfoMommy Υγεία Βραζιλιάνικα φυστίκια - Πλούσια σε πρωτεΐνες και σελήνιο

Βραζιλιάνικα φυστίκια - Πλούσια σε πρωτεΐνες και σελήνιο

βραζιλιάνικα φυστίκια

Αυτός ο καρπός, που μας έρχεται απ’ τη Βραζιλία, είναι ανεκτίμητος σύμμαχος για την υγεία μας.

Πλούσιος σε πρωτεΐνες και σελήνιο, με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στο καθημερινό μας διαιτολόγιο!

Ειδικά για όσους αποφεύγουν το κρέας, το βραζιλιάνικο φυστίκι λόγω της μεγάλης ποσότητας πρωτεΐνης που περιέχει, θα «εξοπλίσει» σωστά τον οργανισμό.

Για όσους πάσχουν συχνά από περιστατικά κατάθλιψης ή άγχους, το σελήνιο θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες καταστάσεις.

Ενώ οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες θα είναι σύμμαχός σας στην εξωτερική κι εσωτερική ομορφιά.

Σημειώστε όμως ότι επειδή το βραζιλιάνικο φυστίκι περιέχει κορεσμένα λιπαρά, δεν πρέπει να καταναλώνουμε περισσότερο από 1 κουταλιά σούπας την ημέρα, γιατί ενδέχεται να αυξήσει τη χοληστερίνη μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.