Αρχική Νέα We love infokidsTV

We love infokidsTV

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε καταλάβει ότι τα συναισθήματα που τρέφετε για το infokids.gr είναι πολύ πολύ θερμά και τρυφερά. Και επειδή αυτές οι σχέσεις δεν μπορεί παρά να είναι αμφίδρομες, και η δική μας αγάπη προς εσάς, τους καθημερινούς μας αναγνώστες, είναι τεράστια. Στα πλαίσια αυτών των γλυκών συναισθημάτων, προχωρήσαμε στη δημιουργία του Infokids TV, σε συνεργασία με το Asana TV της Ελένης Πετρουλάκη.

Μέσα από την κατηγορία αυτή θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε βίντεο, όπου η αγαπημένη γυμνάστρια και όχι μόνο θα δίνουν συμβουλές σε όλες εσάς ανάλογα με τη φάση ζωής στην οποία βρίσκεστε. Εγκυμοσύνη, τοκετός, αλλά και η δύσκολη περίοδος μετά τον τοκετό με τις τόσες υποχρεώσεις, κι ακόμη θέματα διατροφής, και ασκήσεις για παιδιά, που τα χαροποιούν και γίνονται -όπως όλα στη ζωή τους- σαν παιχνίδι.

Δείτε τα πρώτα βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς εδώ και περιμένουμε να μας πείτε τις εντυπώσεις σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.