Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα καλλυντικά Weleda φροντίζουν μαμάδες και παιδάκια!

Τα καλλυντικά Weleda φροντίζουν μαμάδες και παιδάκια!

weleda καλλυτνικά για παιδιάΦροντίδα για τη μητέρα & το παιδί

Το να αισθάνεται κανείς ένα παιδί να μεγαλώνει μέσα του, να το φέρνει στον κόσμο, να το φροντίζει και να το μεγαλώνει, είναι η πολυτιμότερη εμπειρία στη ζωή μιας γυναίκας. Όταν το παιδί γεννηθεί, δημιουργείται μία βαθειά, μοναδική σχέση μεταξύ τους. Από εδώ και στο εξής, το παιδί εμπιστεύεται πλήρως την αγάπη και τη φροντίδα της.

Τα αυστηρά ελεγχόμενα, άριστης ποιότητας προϊόντα περιποίησης Weleda από εντελώς φυσικές ουσίες προσφέρουν σε εσάς και το παιδί σας την περιποίηση που χρειάζεστε σε αυτό το ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής σας. Διότι αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο εντατικής συνεργασίας με έμπειρες μαίες και φαρμακοποιούς και είναι τέλεια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της μέλλουσας μητέρας και του παιδιού της. Δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά, ούτε πρώτες ύλες στη βάση του ορυκτελαίου και βραβεύθηκαν πολλές φορές για την ιδιαίτερα υψηλή ποιότητά τους.
H Βρεφική και Παιδική σειρά με καλέντουλα και η σειρά εγκυμοσύνης και θηλασμού της Weleda, αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση για νέες μαμάδες που ψάχνουν να βρουν αγνούς τρόπους για να περιποιηθούν τα μωρά τους αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.