Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Xbox LIVE: Ο μεγαλύτερος διαδικτυακός αγώνας ταχύτητας

Xbox LIVE: Ο μεγαλύτερος διαδικτυακός αγώνας ταχύτητας

Το Σάββατο 23 Απριλίου, θα γίνει προσπάθεια να "σπάσει" το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στο «μεγαλύτερο διαδικτυακό αγώνα ταχύτητας των 100 μέτρων», μέσω του Kinect Sports και του Xbox LIVE.

Όποιος θέλει να λάβει συμμετοχή στο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, δεν έχει παρά να συνδεθεί στο Xbox LIVE, το Σάββατο 23 Απριλίου στις 20.00μμ.

Κάθε δρομέας θα κερδίσει για τη συμμετοχή αυτή ένα αποκλειστικό Xbox Guinness World Record μπλουζάκι T-shirt για το Avatar του.

Το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness είναι ένα μόνο από τα διασκεδαστικά γεγονότα, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο ενός Σαββατοκύριακου δωρεάν διασκέδασης στο Xbox LIVE, όπου κάθε μέλος του LIVE θα έχει πρόσβαση στο Gold LIVE, που περιλαμβάνει δυνατότητα παιχνιδιού με πολλούς παίκτες.

To Xbox Nations, το δωρεάν LIVE πενθήμερο θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 21η Απριλίου έως τη Δευτέρα 25η Απριλίου. Έτσι λοιπόν καθένας μπορεί να ζήσει τη μαγεία του Xbox LIVE δωρεάν και τις φανταστικές εκπτώσεις για αγορά περιεχομένου που θα είναι διαθέσιμές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.