Χοιρινές μπριζόλες στη λαδόκολλα

Mια νόστιμη και εύκολη συνταγή για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της εβδομάδας. Μαγειρεμένες στη λαδόκολλα, οι μπριζόλες είναι πιο ζουμερές και κρατάνε τη νοστιμιά τους χωρίς να ξεραίνονται από το ψήσιμο. Δοκιμάστε το κι εσείς!

Υλικά:

6 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
1 κρεμμύδι περασμένο από το πολυμιξεράκι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 πιπεριές σε ροδέλες
2 ντομάτες σε ροδέλες
300 γρμ. κασέρι σε φετάκια
1/2 φλ. ελαιόλαδο
λίγη ρίγανη
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Μαρινάρουμε τις μπριζόλες μαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας 6 κομμάτια λαδόκολλα και βάζουμε πάνω από μία μπριζόλα.

Απλώνουμε από πάνω τις πιπεριές, τις ντομάτες και το τυρί. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, λίγο ακόμα αλατοπίπερο και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.

Κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακετάκια και τα ξανατυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Αραδιάζουμε τα πακέτα σε ένα ταψί, προσθέτουμε 2 – 3 ποτήρια νερό και σιγοψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 230 βαθμούς για 1 ώρα και 20 λεπτά.

Διαβάστε επίσης:

Φακές γιουβέτσι

Ζυμαρικά με σπαράγγια και μανιτάρια

Κοτόπουλο με καρότα