Αρχική InfoTeens Νέα You iPad @ Ίδρυμα Θεοχαράκη (7/4)

You iPad @ Ίδρυμα Θεοχαράκη (7/4)

To Σάββατο 7 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 3:00 μ.μ. το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να εμπνευστούν από το εικαστικό σύμπαν του σημαντικού εκφραστή της Γενιάς του ’60, Χρίστου Καρά, έργα του οποίου φιλοξενούνται από τις 15 Μαρτίου στο χώρο του Ιδρύματος, και να εκφράσουν τις ζωγραφικές τους ανησυχίες σε iPad, φιλοτεχνώντας τα δικά τους έργα.
Οι συμμετέχοντες στη μοναδική αυτή εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία στις 12 το μεσημέρι να παρακολουθήσουν ξενάγηση 1 ώρας στην έκθεση «Χρίστος Καράς: Σύνοψη 1959-2012» από τον επιμελητή της έκθεσης κ. Τάκη Μαυρωτά. Στη συνέχεια, θα μπορούν χρησιμοποιώντας το iPad τους να δημιουργήσουν τα δικά τους ψηφιακά έργα και να τα εκτυπώσουν επιτόπου. Τα καλύτερα έργα θα εκτεθούν στο Café Merlin του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη από τις 9 έως τις 22 Απριλίου 2012.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, τα καταστήματα iStorm θα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, προκειμένου να τον καθοδηγήσουν στην επιλογή και χρήση των εξειδικευμένων εφαρμογών ζωγραφικής που υπάρχουν διαθέσιμες στο App Store. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ειδικοί του iStorm θα βρίσκονται στο χώρο του Café Merlin, προκειμένου να συνδράμουν όποιον έχει απορίες ή χρειάζεται καθοδήγηση, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα και μερικά iPad για όποιον θέλει να συμμετέχει, χωρίς όμως να διαθέτει τη δική του συσκευή.

Καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, email, κινητό) στη διεύθυνση info@theocharakis-foundation.gr με την ένδειξη iPad στο subject line.

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη,
Βασιλίσσης Σοφίας και Μέρλιν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.