Υπνοδωμάτιο: 6 συμβουλές για να το διακοσμήσετε σαν επαγγελματίας

Πόσες φορές έχετε ποθήσει διακαώς να αποκτήσετε ένα από εκείνα τα υπνοδωμάτια που βλέπετε και θαυμάζετε στα περιοδικά διακόσμησης; Επειδή η απάντηση είναι σίγουρα «πολλές», εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές πολύ απλές συμβουλές που θα κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα!

Layering

Πώς καταφέρνουν στα περιοδικά και τα κρεβάτια φαίνονται τόσο άνετα; Φυσικά, με πολλές διαφορετικές στρώσεις υφασμάτων και μαξιλαριών. Βάλτε αρκετά μαξιλάρια στο κρεβάτι σας για να δείχνει πιο πολυτελές.

DO: Συνδυάστε μοτίβα και χρώματα ή επιλέξτε ένα χρώμα ως βάση και προσθέστε πινελιές από χρώμα.

• Εκτός από τα δύο βασικά μαξιλάρια, προσθέστε άλλα δύο με διαφορετικές μαξιλαροθήκες και 2-3 διακοσμητικά μικρότερου μεγέθους και τοποθετήστε τα κλιμακωτά.

• Χαμηλά στο κρεβάτι προσθέστε ένα κουβερλί διπλωμένο μακρόστενα και πάνω από αυτό ένα ριχτάρι.

• Όσο πιο πολλές στρώσεις βάλετε, τόσο πιο αφράτο θα φαίνεται το κρεβάτι σας.

DON’ T: Το ότι φτιάχνει ο καιρός δεν σημαίνει ότι κρατάμε μόνο ένα σεντόνι για να σκεπαστούμε. Μπορεί να μην τα χρειάζεστε στον ύπνο, αλλά όταν το κρεβάτι είναι στρωμένο συνεχίζουμε να τοποθετούμε κουβερλί και κάλυμμα στο κάτω μέρος του κρεβατιού.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.