Αρχική Νέα «Αρτοποιήματα» στο Κέντρο Γαία (20/2)

«Αρτοποιήματα» στο Κέντρο Γαία (20/2)

Ο Κύκλος Εργαστηρίων «Τεχνών Γεύσεις από την Μεσόγειο» που διοργανώνει για τα παιδιά το Κέντρο Γαία του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας είναι γνωστός για την πρωτοτυπία του, την άρτια οργάνωσή του και τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα. Στο πλαίσιό του, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Εργαστήριο «Αρτοποιήματα» για παιδιά 6 έως 12 ετών, με την εικαστικό και παιδαγωγό τέχνης Πολυξένη Τσοπάνογλου – Παπαρρηγοπούλου. Πρόκειται για μια δράση με απαγγελία και εικαστική δραστηριότητα με αφορμή τη συμβολική ή την πραγματική διάσταση που έχει ο άρτος στην ποίηση. Τα παιδιά θα γνωρίσουν τη σημασία του ψωμιού στη διατροφή του, θα ενημερωθούν για το συμβολισμό του, και αφού απαγγείλουν αποσπάσματα από σχετικά ποιήματα, θα κληθούν να φιλοτεχνήσουν το δικό τους ζωγραφικό έργο σε χαρτόνι εφαρμόζοντας μεικτή τεχνική (ζωγραφική, κολάζ, καλλίγραμμα).

Δεδομένου ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Θέμα: Αρτοποιήματα στο πλαίσιο του Κύκλου εργαστηρίων «Τεχνών Γεύσεις από την Μεσόγειο»
Πότε: Κυριακή 20 Φεβρουσαρίου, 12:00-14:00
Που: Κέντρο Γαία, Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Όθωνος 100, Κηφισιά
Κόστος: €10
Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: Τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων – Κέντρο Γαία , τηλ.: 210 8015 870, εσωτ. 582 (από Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:00), emmieg@gnhm.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.