Αρχική InfoMommy Νέα «Αυτό που θέλουν οι γυναίκες» στην παλιά ντίσκο «Αυτοκίνηση»

«Αυτό που θέλουν οι γυναίκες» στην παλιά ντίσκο «Αυτοκίνηση»

Στο ερώτημα «Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες;» το οποίο έχει απασχολήσει γενιές και γενιές, έχει καταστρέψει σχέσεις και γάμους, και έχει δημιουργήσει σε αμέτρητους άντρες νευρικούς κλονισμούς και ψυχολογικά προβλήματα, προσπαθεί να απαντήσει ο Ιάκωβος Μυλωνάς, μέσα από την καινούργια του δουλειά.

Πρόκειται για μια κωμωδία με πολύ χορό και τραγούδι αλλά και πολλά γυναικεία μυστικά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15, στο χώρο "Αυτοκίνηση" (Συγγρού 55, ΦΙΞ).

Λίγα λόγια για το έργο

Τρεις γυναίκες η Χριστίνα Πομόνη, η Στεργία Μιχαήλου και η Αθηνά Βαλκώνη μεγαλώνουν μπροστά στα μάτια μας περνώντας απ'όλες τις ηλικίες. Από μικρά κοριτσάκια μέχρι ώριμες γυναίκες. Μας δείχνουν με πολύ χιούμορ, αθωότητα και συγχρόνως ακατέργαστο αισθησιασμό όλα αυτά που τους συμβαίνουν ή που θέλουν να τους συμβούν. Όλα αυτά που σκέφτονται κι όλα αυτά που πραγματικά θέλουν.

Μας τα λένε όλα! Για το πώς βλέπουν τη ζωή, τους άντρες, τις άλλες γυναίκες. Μας λένε για τους πειραματισμούς που κάνουνε πάνω στο σεξ και πάνω στους εαυτούς τους.

Συντελεστές

Κείμενο- Σκηνοθεσία- Μουσική Επιμέλεια: Ιάκωβος Μυλωνάς
Χορογραφίες: Έλενα Evteeva
Επιμέλεια κοστουμιών: Μάγδα Καλορίτη
Φωτισμοί: Ανδρέας Κοζακόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη : Χριστίνα Ζαχάρωφ

Παίζουν

Ιάκωβος Μυλωνάς, Ερμόλαος Ματθαίου, Χριστίνα Πομόνη, Στεργία Μιχαήλου και Αθηνά Βαλκώνη

Πληροφορίες

Είσοδος με ποτό 12 euro
Κρατήσεις: 6983464299, 210 9225520


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.