Αρχική Προτάσεις Αγοράς Άθληση και σωστή διατροφή πάνε μαζί

Άθληση και σωστή διατροφή πάνε μαζί

Οι γιατροί είναι πλέον κατηγορηματικοί. Η καθιστική ζωή των Ελλήνων και η παιδική παχυσαρκία τείνουν να γίνουν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με προεκτάσεις σε σημαντικούς τομείς υγείας.
Γι' αυτό είναι μείζον θέμα η σωστή διατροφή και η άθληση, αξίες, που όλοι οι γονείς οφείλουν να περάσουν στα παιδιά τους.

Τα παιδικά δημητριακά HONEY CHEERIOS της NESTLÉ, στοχεύοντας στη σωστή εκπαίδευση των μικρών τους φίλων σε θέματα διατροφής, συμμετείχαν για 4η συνεχή φορά στο πρόγραμμα Active Kids Summer Camp 2012, που διοργάνωσε ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα Απίσχνανσις-Λόγω Διατροφής.

Περισσότερα από 1.000 παιδιά είχαν την ευκαιρία, καθ΄όλη τη διάρκεια του camp, που πραγματοποιήθηκε στο καταπράσινο πάρκο του Γαλατσίου, να ενημερωθούν από έγκριτους διατροφολόγους για την αξία και τα μυστικά της σωστής και υγιεινής διατροφής. Παράλληλα, οι μικροί επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το πρωινό τους γεύμα με τα αγαπημένα τους δημητριακά με μέλι HONEY CHEERIOS και στη συνέχεια να αθληθούν και να διασκεδάσουν μέσα από πρωτότυπα και διαδραστικά παιχνίδια!

Δημητριακά HONEY CHEERIOS: Η ακαταμάχητη μελένια γεύση για το πιο υγιεινό πρωινό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.