Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Άλλαξε αντιμετώπιση και θα χάσεις βάρος

Άλλαξε αντιμετώπιση και θα χάσεις βάρος

Όταν τρώμε γιατί δεν ξέρουμε πώς αλλιώς να  αντιμετωπίσουμε το στρες, το άγχος και την αρνητική διάθεση, όχι μόνο δεν χάνουμε βάρος άλλα παίρνουμε και επιπλέον κιλά. Αν αναγνωρίσουμε τις αδυναμίες του χαρακτήρα μας, αυτό θα μας βοηθήσει και να τις ξεπεράσουμε.

Χαρακτήρας: Επικριτικός

Είσαι ο χειρότερος κριτής του εαυτού σου. Εστιάζεις σε μέρη του σώματός σου που δεν σου αρέσουν, όπως η κοιλιά και τα ψωμάκια.

 Αντιμετώπισέ το

Σκέψου όλα αυτά που έχεις κατορθώσει σε επίπεδο προσωπικό και καριέρας και θα δεις ότι δεν σχετίζονται με τα μέρη του σώματός σου, που σε ενοχλούν.
Προσπάθησε να κοιτάξεις το σώμα σου συνολικά και μην απομονώνεις συγκεκριμένα σημεία.

Χαρακτήρας: Βιαστικός
Όλα τα κάνεις κάτω από χρονική πίεση και δεν έχεις ποτέ χρόνο για όλες τις δραστηριότητές σου.
Αντιμετώπισέ το

Βάλε προτεραιότητες για το χρόνο που θέλεις να αφιερώνεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Σκέψου τρόπους ώστε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε κανονικά γεύματα, ύπνο, άσκηση.
Ζήτησε βοήθεια. Όταν μπορείς, ανάθεσε και σε άλλα άτομα ορισμένες εργασίες έτσι ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες.

Χαρακτήρας: Αναβλητικός
Εσύ συνεχώς αναβάλλεις τη δίαιτα γιατί έχεις πάντα κάτι άλλο να κάνεις.

 Αντιμετώπισέ το
Κάνε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά για τη δίαιτα. Μετά βρες τρόπους να κάνεις τη δίαιτα πιο ευχάριστη και να ξεπεράσεις τα κατά.
Βάλε πολύ μικρούς και εύκολους στόχους.

Χαρακτήρας: Τελειομανής
Δεν χάνεις αρκετά γρήγορα και αισθάνεσαι απογοήτευση, ακόμα και αν έχεις πρόοδο.

 Αντιμετώπισέ το

Περίγραψε το ιδανικό σου βάρος. Συνειδητοποίησε ότι δεν έχεις απόλυτο έλεγχο του πώς το σώμα σου αντιδρά στην άσκηση και τη δίαιτα.
Αποδέξου ότι υπάρχουν όρια. Αν έχεις κληρονομήσει μεγάλο σκελετό δεν είναι ρεαλιστικό (ούτε υγιές) να πιστεύεις ότι θα γίνεις συλφίδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.