Αρχική Famous Parents Άλλοι στα χιόνια κι άλλοι στις παραλίες!

Άλλοι στα χιόνια κι άλλοι στις παραλίες!

Famous είναι, οπότε κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για τις επιλογές τους…. Κι έτσι η Hollywoodιανή showbiz, φέτος τα Χριστούγεννα εξαπλώθηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Άλλοι επέλεξαν χειμερινό τοπίο, άλλοι τροπικές παραλίες με το φουσκωτό τους.

Ο περιβόητος rocker Jon Bon Jovi, «κατέκτησε» την παραλία St. Barths συντροφιά με τα 4 παιδιά του. Έκαναν surf, απόλαυσαν τον ήλιο και τη βόλτα με το φουσκωτό τους.


Η πάντα εντυπωσιακή Heidi Klum και ο σύζυγός της Seal απέδρασαν στο χιονισμένο Ασπεν στο Κολοράντο για σκι! Παρέα με τα 3 παιδιά τους, έπαιξαν στα χιόνια κι εντυπωσίασαν τους πάντες με τη δεξιοτεχνία τους στο χειμερινό σκι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter