Αρχική Διάφορα Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Μελισσίων

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Μελισσίων

Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή στήθηκε στο δήμο Μελισσίων - Πεντέλης, την περασμένη Κυριακή, όπου μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για το φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η πλατεία στην εκκλησία της Ζωοδ. Πηγής, γέμισε με υλικά της φύσης και με οδηγό τη φαντασία των παιδιών, δημιουργήθηκαν ιστορίες γνώσης, συνύπαρξης, αγάπης εμπνευσμένες από το πνεύμα των Χριστουγέννων. Με την καθοδήγηση των Ξωτικών – εικαστικών καλλιτεχνών και με υλικά που η φύση μας χαρίζει απλόχερα, καρπούς από δέντρα, κουκουνάρια, φουντούκια, καρύδια αμύγδαλα, ρόδια, σπόρια, τα παιδιά δημιούργησαν υπέροχα στολίδια.

Παράλληλα, με τη βοήθεια της Νεράιδας περιηγήθηκαν στο μαγικό κόσμο της φύσης και προσπάθησαν μέσα από παιχνίδια να ανακαλύψουν τις ιστορίες που κρύβει κάθε καρπός, τσακίζοντας αμύγδαλα, φουντούκια και καρύδια… Με κάθε τσάκισμα καρπού μυθικοί ήρωες ζωντάνεψαν και αφηγήθηκαν τις περιπέτειές τους….

Η παρουσία της ψηλότερης νεράιδας- ξυλοπόδαρης μάγεψε τον κόσμο με το χορό και την εντυπωσιακή φορεσιά της. Τα παιδιάτραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μαζί με το δήμαρχο Δ. Στεργίου άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.