Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Άνοιξε η έκθεση γλυπτών του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου

Άνοιξε η έκθεση γλυπτών του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου

Η νέα μόνιμη έκθεση της Συλλογής Γλυπτών, στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου, άνοιξε τις δύο πρώτες αίθουσες για το κοινό σήμερα Τρίτη με ελεύθερη είσοδο. Παράλληλα εξακολουθεί να λειτουργεί στο κτίριο επέκτασης η προσωρινή έκθεση με τα σημαντικότερα εκθέματα, με σταθερή τιμή εισιτηρίου 4 ευρώ.

Το ωράριο λειτουργίας και για τις δύο εκθέσεις είναι 8 π.μ. - 8 μ.μ. (Τρίτη - Σάββατο). Τις Δευτέρες, τις Κυριακές και τις αργίες οι αίθουσες θα είναι ανοιχτές από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Επίσης, από τις 16 Αυγούστου 2012 και για όλες τις Πέμπτες και Παρασκευές του μήνα θα πραγματοποιείται δωρεάν ξενάγηση στη νέα Έκθεση Γλυπτών από τους αρχαιολόγους του Μουσείου Ηρακλείου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.