Αρχική Νέα Άνοιξε τις πύλες του το πρώτο διαδικτυακό μουσείο

Άνοιξε τις πύλες του το πρώτο διαδικτυακό μουσείο

Και ποιος δεν ονειρεύεται ταξίδια στις μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου και φυσικά επισκέψεις στα σπουδαιότερα μουσεία. Μουσείο Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ, Παλάτι των Βερσαλιών, Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, Μητροπολιτικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Νέα Υόρκη, Τέιτ του Λονδίνου, National Gallery, γεμάτα με τα σημαντικότερα έργα πολιτισμού αποτελούν κίνητρο και δέλεαρ. Εδώ και λίγες μέρες, με ένα κλικ μπορούμε να απολαύσουμε μια πανοραμική περιήγηση στα 17 μεγαλύτερα μουσεία του πλανήτη χάρη στο «Art project», την ολοκαίνουργια εφαρμογή της Google, που δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτούμε 385 αίθουσες μουσείων.

«Η γέννηση της Αφροδίτης» του Μποτιτσέλι, τα Ηλιοτρόπια του Βαν Γκογκ και άλλα αριστουργήματα είναι από τα έργα που μπορούμε να δούμε στο «Art project».
Χάρη στο διαδικτυακό μουσείο και χωρίς να απομακρυνθούμε από την καρέκλα μας, έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε σε 385 αίθουσες 17 μουσείων και να δούμε, σχεδόν σαν να είναι αυθεντικά μπροστά μας, περισσότερα από χίλια έργα τέχνης από 486 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, η ανάλυση των εικόνων σε συνδυασμό με ένα ειδικά κατασκευασμένο zoom viewer επιτρέπει στους λάτρεις των έργων τέχνης να ανακαλύψουν μικροσκοπικές πτυχές των έργων τις οποίες μπορεί να μην είχαν δει ποτέ από κοντά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.