Αρχική Νέα Άνοιξη ήρθε και τα "Χελιδονίσματα" μάς καλούν σε εργαστήρια μουσικοκινητικής αγωγής και εικαστικών

Άνοιξη ήρθε και τα "Χελιδονίσματα" μάς καλούν σε εργαστήρια μουσικοκινητικής αγωγής και εικαστικών

Feediing-Swallows

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων  καλεί όλους τους μικρούς  του φίλους,  από 6 έως 12 ετών,  να συμμετάσχουν την Κυριακή  3 Μαρτίου  στα εργαστήρια Μουσικοκινητικής Αγωγής και Εικαστικών του «Παιδικού Περιβαλλοντικού Προγράμματος» με  θέμα τα «Χελιδονίσματα».

Τα παιδιά θα αναβιώσουν τα «Χελιδονίσματα», ένα ξεχωριστό έθιμο, το κάλεσμα των χελιδονιών, για να έρθει μαζί τους η Άνοιξη, παίζοντας ,τραγουδώντας και φτιάχνοντας  χελιδονοκατασκευές.
Το  «Παιδικό Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα» είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, και πραγματοποιείτε από τον ΟΠΑΝΔΑ  με σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών  στα προβλήματα του περιβάλλοντος  και την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης .

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαφειοχωρίου (Καρολίδου 2 –Γκύζη),  τηλ.:2106427770
Ώρες  προγράμματος: 10:00 – 12:00,   12:00 – 14:00,   15:00 – 17:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.