Αρχική InfoMommy Σχέσεις Βιωματικό εργαστήρι: Άντρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη;

Βιωματικό εργαστήρι: Άντρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη;

Το Κέντρο Αντλεριανής Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης με στόχο τη βελτίωση των σχέσεων και τη λειτουργικότητα της οικογένεις διοργανώνει βιωματικά εργαστήρια για τη σχέση των δύο φύλων τον Φεβρουάριο.

Όλο και περισσότερες έρευνες και μελέτες καταδεικνύουν την έντονη διαφορετικότητα ανδρών και γυναικών και συχνά υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά είδη. Γυναίκες και άνδρες όχι μόνο επικοινωνούν με διαφορετικό τρόπο αλλά και σκέφτονται, αισθάνονται, αντιδρούν, αντιλαμβάνονται, χρειάζονται και εκτιμούν με διαφορετικό τρόπο.

Στην βιωματική αυτή ομάδα θα προσπαθήσουμε με ενεργό τρόπο να αναστοχαστούμε αφενός σε θεωρητικό επίπεδο τις διαφορές αυτές και αφετέρου με βιωματικές ασκήσεις να τις κατανοήσουμε στην πράξη και να μπορέσουμε να εξηγήσουμε καλύτερα δυσκολίες επαφής και σχετίζεσθαι μεταξύ των δύο φύλων, συγκρούσεις και ρήξεις που δυσκολεύουν την καθημερινότητα και την φυσιολογική ροή της ζωής. Στόχος παραμένει η βελτίωση των σχέσεων και της λειτουργικότητας ώστε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής

www.adlerthess.gr,  τηλ.: 2310858448

Το Κέντρο Αντλεριανής Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης βρίσκεται επί της οδού 25 Μαρτίου 19,
περιοχή Φαλήρου Θεσσαλονίκης.

Ώρες γραμματείας:

Απόγευμα 17.30-20.30 Δευτέρα - Παρασκευή & Πρωί Τρίτη 10.30-12.00.

adlerian.thess@gmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.